Joc
responsabil.

Joacă responsabil

Sigur, ne dorim să știm că jucătorii noștri se bucură de experiența de joc, dar ne bucurăm atunci când putem oferi această experiență într-un mediu controlat și confortabil prosperității tale mentale.

Ne ambiționăm să nu raportăm responsabilitatea socială la excludere și limitare de depuneri, motiv pentru care luăm în serios activitatea și preferințele de joc din punct de vedere istoric pentru fiecare jucător în parte.

Tu ne susții,
Noi te ajutăm

Cu riscul de a suna ca un clișeu, vrem să menținem jocurile distractive și sigure, mai ales pentru cei mai vulnerabili dintre noi, motiv pentru care trebuie să lucrăm împreună.

Casa Pariurilor este un lider în ceea ce privește tendințele globale, ne mândrim cu asta, iar acum avem și mai multe instrumente prin care vedem persoanele cu risc de dependență ce arată din timp schimbarea preferințelor de joc.

Întocmai cum sistemele de conducere asistată te atenționează din timp dacă ceva nu este în regulă în trafic, așa și noi vom avea grijă să te atenționăm din timp, pentru a primi șansa de a lucra asupra problemei.

A dispărut entuziasmul din joc?

Atunci când comportamentul tău de joc începe să te îngrijoreze și trebuie să iei o pauza, este indicat să aplici măsura excluderii.

Măsura excluderii reprezintă cel mai răspândit instrument pentru protecția persoanelor vulnerabile ce au experimentat efecte negative asociate jocurilor de noroc.

Dacă te interesează să afli mai multe informații despre fenomenul dependenței de jocuri de noroc și a modului în care aceasta se formează, tipare și metode de identificare timpurie, te rugăm să ne apelezi la numărul de telefon 031 9884 sau la [email protected].